Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Δεν θα κρίνετε εσείς οι Φράγκοι εμάς, αλλά εμείς θα κρίνωμε εσάς!


Δεν θα κρίνετε σεις οι Φράγκοι-τα χθεσινά αγριογούρουνα-εμάς, αλλά εμείς θα κρίνωμε εσάς και τον πολιτισμό σας»



Περικλής Γιαννόπουλος:
H Γερμανίδα σημαιοφόρος και παίκτρια του χόκεϊ, Νατάσα Κέλερ «ανέβασε» στο twitter της μια άκρως προσβλητική δήλωση για τους Έλληνες.
«Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Έλληνες αθλητές. Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μ@λ@κες, γιατί φοβόμαστε ότι θα μας ζητήσουν δανεικά», φέρεται να έγραψε, ενώ μια Αγγλίδα αθλήτρια έγραψε «αστειευόμενη»: «Ελπίζω οι πεινασμένοι Έλληνες να μην φάνε όλο το φαγητό στο Ολυμπιακό χωριό»!!!

Προσπάθησαν να τα μαζέψουν για να μη εκθέσουν τον Ισίδωρο και τα άλλα γιουσουφάκια αλλά δεν γίνονται πιστευτοί. Δε χρειάζεται να ασχοληθούμε με τους γερμανούς και τους κίναιδους άγγλους.
Τους έχει βάλει στη θέση τους εδώ και χρόνια ο Περικλής Γιαννόπουλος.
--------------------------

Ο Δρ. Λεωνίδας Λ. Μπίλλης συμπληρώνει το ανωτέρω κείμενο ως ακολούθως:

Επειδή όμως έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο Περικλής Γιαννόπουλος τους έβαλε στη θέση τους, δεν είναι κακό να τους υπενθυμιστεί λίγο η προέλευσή τους. Και μια και το υβριστικό θέμα για τους Έλληνες, προέκυψε από τον αθλητικό χώρο, παραθέτουμε ένα απόσπασμα απ` το βιβλίο ''ΟΛΟΙ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ'' περί των αθλητικών γνώσεων που είχαν οι απανταχού βαρβαρούληδες. (από σελίδα 481μέχρι 502).



Ελληνίδες παίζουν χειρόσφαιρα (θραύσμα από αγγείο)


1. Όταν οι Ελληνίδες γνώριζαν την χειροσφαίριση, οι Γερμανίδες, δεν γνώριζαν ούτε πως παίζεται...

2. .... Οι Αμερικανοί κόπτονται ότι επινόησαν το βόλεϊ και το μπάσκετ, καθώς επίσης και τα περισσότερα ζητήματα της οικονομικής επιστήμης, του Μάνατζμεντ και του Μάρκετινγκ, τα οποία όπως είδαμε εκτενώς στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄ του παρόντος βιβλίου, τα αντέγραψαν από εμάς και μας τα επαναπροσέφεραν ως αντιδάνειο;
Κι οι ακόλουθες φωτο τι δείχνουν;

Προέλευση:
Οι Αμερικανοί είναι ένας λαός που έρχεται κυριολεκτικά από το ανιστόρητο κενό. Ένα ανάκατο και επίμεικτο συνονθύλευμα αποικιοκρατικών ευρωπαϊκών και αφρικανικών φυλών που η πληθυσμιακή τους δομή αποτελείται από μια ευρύτατη κλίμακα μεταναστών οι οποίοι κατά τον 15ο-16ο αιώνα, εγκαταστάθηκαν στην αμερικανική ήπειρο, ρημάζοντας, εξανδραποδίζοντας και υποδουλώνοντας τους γηγενείς και αυτόχθονες πληθυσμούς 110 εκατομμυρίων ανθρώπων που τους ονόμασαν Ινδιάνους γιατί νόμιζαν (όταν επί Κολόμβου πρωτοήρθαν σε επαφή μαζί τους), ότι βρίσκονταν στην Ινδία! Σύγχρονοι ερευνητές υπολογίζουν ότι το 80% των 110 εκατομμυρίων ιθαγενών της Αμερικής, δεν εξαφανίστηκε από τα πυροβόλα όπλα των αποικιοκρατών, αλλά από τις επιδημικές ασθένειες (τύφο, διφθερίτιδα και άλλες), που τους μετέδωσαν οι διώκτες τους, λαμβανομένου υπόψη ότι οι ιθαγενείς πληθυσμοί δεν είχαν καμία ανοσία. Δεκατρείς βρετανικές αποικίες που όλες τους είχαν νομιμοποιήσει το δουλεμπόριο των Αφρικανών (διότι οι Αφρικανοί αποτελούσαν και την βασική πηγή αναγκαστικής εργασίας), ιδρύσαν μόλις το 1732, τις Ηνωμένες Πολιτείες και το 1776 εξέδωσαν την Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας, την ‘’ομόψυχη Διακήρυξη των δεκατριών Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής’’, όπως την είπαν. Κι επειδή η νεοσύστατη αυτή συνεργατική ένωση των δεκατριών, δεν είχε ούτε καν ονομασία, το όνομα ‘’Αμερική’’ το πήραν από τον Ιταλό εξερευνητή και χαρτογράφο Αμέριγκο Βεσπούτζι! Όπου και το χρησιμοποίησαν για πρώτη φορά το 1776. Αυτή είναι η ιστορική προέλευση των σύγχρονων ‘’Αμερικανών’’ που στο Σύνταγμά τους είχαν κατοχυρωμένο το δουλεμπόριο μέχρι και το 1808!

3. Όσο για τους Βρετανούς που αντέγραψαν το ποδόσφαιρο από εμάς (γνωστή η απεικόνιση του αμφορέα στο αρχαιολογικό μουσείο), εκείνο που διέδωσαν παγκοσμίως μέσω του ποδοσφαίρου, είναι ο χουλιγκανισμός τον οποίο χρεώνονται αποκλειστικώς και πλήρως από τον Ιρλανδό αρχι-συμμορίτη τους που φέρει και το όνομα του χουλιγκανισμού, τον Πάτρικ Χούλιχαν ο οποίος στα μέσα του 19ου αιώνα μεσουρανούσε στο βορειοανατολικό Λονδίνο μαζί με την συμμορία του προβαίνοντας σε διάφορες βιαιοπραγίες. Το 1889, η λέξη χούλιγκαν έκανε και την εμφάνιση της στο λεξικό της Οξφόρδης, ενώ οι εφημερίδες Daily News και Daily Graphic ήταν οι πρώτες που την χρησιμοποίησαν γραπτώς.
Οι βανδαλίζοντες Άγγλοι οπαδοί του ποδοσφαίρου ήταν αυτοί που μετέφεραν την ευρύτερη εγκληματική έννοια του χουλιγκανισμού μέσα στα γήπεδα και την ταύτισαν στο μέγιστο βαθμό με την εκδήλωση βιαιοπραγιών κατά την διάρκεια των ποδοσφαιρικών αγώνων. Προέλευση:

Αλλά ποιοι είναι οι Βρετανοί που οι πρόγονοί τους Σάξονες Κέλτες και Γαλάτες παίζανε ποδόσφαιρο με κομμένο ανθρώπινο κεφάλι; Ποιοι είναι οι Βρετανοί που επιμένουν να μην επιστρέφουν τα κλεμμένα από τον Έλγιν πολυάριθμα κειμήλια του ελληνικού πολιτισμού; Η ιστορία τους αρχίζει μόλις το 600 περίπου π. χ. χ, που γράφτηκε ο Μασσαλιωτικός περίπλους ο οποίος έγινε από τους Ρόδιους και Φωκαείς θαλασσοπόρους που ανακάλυψαν την ύπαρξη των Κελτών. Η ίδρυση της Μασσαλίας από τους Έλληνες αποτέλεσε την πολιτισμική ‘’πύλη’’ των Κελτών προς τον Νότο και την εκμάθηση του ελληνικού αλφαβήτου το οποίο διαδόθηκε έως την Βρετανία. Το μόνο το οποίο γνώριζαν καλά οι Κέλτες πρόγονοι των Βρετανών και Γερμανών, ήταν η τεχνική της σιδηρουργίας εξ ου και αργότερα ο μακεδονικός οπλισμός στο μεγαλύτερό του μέρος κατασκευαζόταν από τους Κέλτες κατά παραγγελία των Μακεδόνων που τους πλήρωναν αδρά. Οι πρόγονοι των Βρετανών λοιπόν που μέχρι τα χρόνια του Φιλίππου δεν είχαν ούτε γραφή στην γλώσσα τους, συνάντησαν τους Μακεδόνες κατά την εκστρατεία των Ελλήνων στον Βορρά για να τους δώσουν τα διαπιστευτήριά τους κι όταν ρωτήθηκαν απ` τον Αλέξανδρο τι φοβούνται περισσότερο στην ζωή, απάντησαν, μην πέσει ο ουρανός και τους πλακώσει! Ο δε μεγάλος Έλληνας θαλασσοπόρος Πυθέας ο Μασσαλιώτης που τον 4ο αιώνα π. χ. χ., ξεκίνησε από την Μασσαλία για τον ευρωπαϊκό βορρά και πήγε ‘’σε τόπους βαρβαρικούς όπου οι άνθρωποι συνεννοούνταν με θορύβους που έμοιαζαν με κραυγές ζώων’’, αναφέρονται τα βρετανικά νησιά ως ‘’Πρεττανικά νησιά’’, απ` το όνομα μιας ομάδας Γαλατών των Pritani (Πρεττανοί). Αυτοί είναι οι Βρετανοί οι οποίοι έχοντας αναμειχθεί με Νορμανδούς και Δανούς, οι εθνότητες τους που άλλες αποδέχονται τον όρο Μεγάλη Βρετανία κι άλλες τον όρο Αγγλία, είναι οι Σκωτσέζοι, οι Άγγλοι, οι Ουαλοί και οι βορειο-Ιρλανδοί. Με άλλα λόγια η ιστορία και ο πολιτισμός των Βρετανών αρχίζει και τελειώνει στα εικονογραφημένα κόμικς με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ.
4. Oι Ισπανοί αντέγραψαν τα ταυροκαθάψια από εμάς και τα μετέτρεψαν στο βαρβαρικό παιγνίδι των ταυρομαχιών.
Από το ευγενές άθλημα των Μινωιτών (αριστερή φωτό), στην βαρβαρότητα (δεξιά φωτο).


Προέλευση:
Αλλά ποιοι είναι οι Ισπανοί; Eίναι ένας επίμεικτος λαός που προέρχεται από διασταυρώσεις μεταξύ Κελτών και Ιβήρων ιθαγενών του 600 π. χ. χ. από τους οποίους προέκυψαν οι Κελτίβηρες που με την σειρά τους αναμείχθηκαν με τους Βησιγότθους υπό την ηγεσία του γνωστού και μη εξαιρετέου μεγίστου βαρβάρου της ιστορίας Αλάριχου. Από τον 8ο μέχρι τον 15οπερίπου αιώνα μ. χ. χ. , γίνονται νέες προσμείξεις με τους Άραβες και προκύπτουν οι Ισπανοί.

7. Οι Μογγόλοι είχαν ξεπεράσει κάθε ανθρώπινη φαντασία στην αντιγραμμένη κακοποίηση του αγωνίσματος της έφιππης πετόσφαιρας και στην εποχή του ηγέτη τους Τζένγκις Χαν, χρησιμοποιούσαν αντί για μπάλα αιχμάλωτους ανθρώπους.
Προέλευση: 
Αλλά ποιοι είναι οι Μογγόλοι; Οι καταβολές τους παρουσιάζονται και συγχρόνως χάνονται σε μετακινούμενους τροφοσυλλεκτικούς πληθυσμούς όπου κατά τον 5ο και 6ο αιώνα αναμιγνύονται μάλλον με περιπλανώμενους Σκύθες (αρχαιότατο φύλο, τους οποίους ο Όμηρος αποκαλούσε ‘’αρμεχτές φοράδων’’ και που μέχρι σήμερα δεν έχει εξακριβωθεί η προέλευσή τους). Η ανεξιχνίαστες καταβολές των Μογγόλων, τους ‘’εμφανίζουν’’ στις αρχές του 8ου αιώνα για να τους εξαφανίσουν και να τους εμφανίσουν πάλι κατά τον 11ο αιώνα ως μικρές και ασήμαντες φυλετικές ομάδες στην περιοχή του ποταμού Ονόν που βρίσκεται στις δυτικές πλαγιές της οροσειράς Μπορσοβόσνι. Κατά τον 13ο αιώνα μογγολικά και τουρκικά φυλετικά συνονθυλεύματα ενώνονται υπό την ηγεσία του Τζένγκις Χαν και διενεργούν μια σειρά εκστρατειών γνωστών για τη βία και την ωμότητά τους σε μεγάλο μέρος της Ασίας. Σήμερα οι Μογγόλοι αποτελούν ένα σύνολο εθνικών ομάδων που αυτοπροσδιορίζονται ως Μογγόλοι με μοναδικό κριτήριο την μογγολική γλώσσα της οποίας το ζήτημα προέλευσης παραμένει κι αυτό, ασαφές. Η δε χώρα τους άλλοτε θεωρείται ως χώρα της Ανατολικής Ασίας κι άλλοτε ως κομμάτι της κεντρικής Ασίας. Τα ανωτέρω νομίζω ότι τεκμηριώνουν την επίσης βαρβαρική νοοτροπία αυτών των ανθρώπων που παίζανε έφιππη πετόσφαιρα χρησιμοποιώντας για μπάλα… ανθρώπους.

Κι όμως οι απόγονοι όλων αυτών των ''πολιτισμένων'' βαρβαρούληδων συμμετέχουν σε ολυμπιακούς αγώνες και ενίοτε μας ειρωνεύονται!

Δρ. Λεωνίδας Λ. Μπίλλης
Οικονομολόγος-Κοινωνιολόγος, Μελετητής τάξης Β΄

6977225644
llbillis@hotmail.gr
(Απαντήσεις αναγνωστών που ''κρύβονται'' πίσω από ψευδώνυμα δεν λαμβάνονται υπόψη).










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΣΠΑΡΤΗ

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ