Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Προβοκάτσια κατά Ελλήνων από περίεργες εκρήξεις σε Καλαμάτα και Μυστρά.

Προβοκάτσια κατά Ελλήνων από περίεργες εκρήξεις σε Καλαμάτα και Μυστρά.

Το makeleio .gr ήταν το πρώτο ενημερωτικό site που προέβαλε το θέμα και εμείς οι πρώτοι που αντιδράσαμε άμεσα σε «αιωρούμενες θεωρίες» για δήθεν ομάδες δωδεκαθεϊστών.

     Δώσαμε μια αυθόρμητη απάντηση στο φιλικό  makeleio.gr   για να γνωστοποιήσουμε την σαφή θέση της ΟΜΑΔΑΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ και σε αυτή θα μείνουμε μετά την γνωστοποίηση και του δεύτερου παρόμοιου περιστατικού στην Καλαμάτα το οποίο μάλιστα είχε προηγηθεί κατά 2 ώρες περίπου.

  Θα επιμείνω στην προβοκάτσια για διάφορους πιθανούς σκοπούς και ο λογος είναι  προφανής  όπως αποτυπώθηκε στις φωτογραφίες που τραβήξαμε από κοντά σήμερα 24/10/2015 14:10μμ μαζί με
φίλους από την ομάδα.

     Στην ακόλουθη φωτογραφία έχουμε να κάνουμε μια παρατήρηση. Το γράμμα «Ν» είναι γραμμένο ανάποδα.
     Ποιος είναι αυτός ο «αγωνιστής» ή ο «ιδεολόγος» που δε θα μπορούσε να γράψει το «Ν» σωστά;
 Ποιος ξέρει τι εθνικότητας ή ποιάς ιδεολογίας ήταν οι δράστες και σε ποιο θεό πιστεύουν.

  Θεωρούμε λοιπόν πιθανότατα να αποτελεί η συγκεκριμένη πράξη προβοκάτσια κατά των Ελλήνων που ακλουθούν εως και σήμερα την πατρώα ελληνική παράδοση με  την πυροδότηση θρησκευτικού μίσους  μεταξύ Ελλήνων ή αφορά ανθρώπους μεμονωμένους χαμηλού διανοητικού επιπέδου όπου με την βία προσπαθούν να επιβάλλουν την άποψη τους ή προσπαθούν με την χρήση συγκεκριμένων συμβόλων για  να σύρουν στο κενό την προσπάθεια Λακώνων πολιτών για την επαναφορά στην Πατρώα Ελληνική Παράδοση.

  Σε αυτούς που έχουν βάλει στόχο να βλάψουν την κίνηση  για την επαναφορά στην Πατρώα Ελληνική Παράδοση θα τους πούμε ότι:    
 Δεν έχουμε έχθρα με κανέναν και δεν ανοίγουμε πόλεμο με κανέναν .
 Το μόνο που μπορούμε να δώσουμε είναι συμπόνια και αγάπη, γιατί τα πλανημένα ή και άρρωστα μυαλά μόνο ανάγκη από  συμπόνια και αγάπη έχουν.


   Σας παραθέτω μετά τις λοιπές φωτογραφίες  το e-mail που στάλθηκε στον κύριο Στέφανο Χιο και στο makelio.gr  23/10/2015 και ώρα  11:21μμ
φωτογραφία Νο1

φωτογραφία Νο2

φωτογραφία Νο3


"Η αυθόρμητη απάντηση στο makeleio.gr" 23Οκτ 23:21

   Αγαπητέ φίλε Στέφανε  καλησπέρα !

Σου γράφω με αφορμή την ανάρτηση σου για το άγαλμα του Παλαιολόγου στον Μυστρά.

Πρώτα – πρώτα πρέπει να σου πω πως δεν το γνωρίζει κανείς τουλάχιστον από τους γνωστούς μου στη Σπάρτη.

Βάση όσα διάβασα στην ανάρτηση για σημαντική φθορά του αγάλματος του Κων/νου Παλαιολόγου είμαι υποχρεωμένος  ως ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ΟΜΑΔΑΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ να διατυπώσω τα ακόλουθα: με μεγάλη μου έκπληξη και λύπη  πληροφορήθηκα από το makeleio ότι επάνω στο άγαλμα του    Κων/νου Παλαιολόγου έχει γραφεί πιθανώς με σπρέι το δελφικο Ε και ότι από το άγαλμα λείπει το χέρι.  
  Ως ιδρυτικό μέλος της Ομάδας Εθνικών Λακωνίας  θεωρώ πιθανότατα να αποτελεί η συγκεκριμένη πράξη προβοκάτσια κατά των Ελλήνων που ακολουθούν εως και σήμερα την πατρώα ελληνική παράδοση με  την πυροδότηση θρησκευτικού μίσους  μεταξύ Ελλήνων ή αφορά ανθρώπους μεμονωμένους χαμηλού διανοητικού επιπέδου όπου με την βία προσπαθούν να επιβάλλουν την άποψη τους ή με την χρήση συγκεκριμένων συμβόλων για  να σύρουν στο κενό την προσπάθεια Λακώνων πολιτών για την επαναφορά στην πατρώα ελληνική παράδοση.

  Κύριε Χίο η Ομάδα εθνικών Λακωνίας εκφράζει τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή της για το θράσος υπανθρώπων που δε διδάχτηκαν τίποτα από την ιστορία των Ελλήνων προγόνων μας και αυτό σίγουρα συνέβη γιατί δεν ανήκουν σε αυτούς .

Η προσπάθεια κάποιον να κάνουν χρήση ελληνικών συμβόλων σε άνομες πράξεις δεν θ α μπορέσουν να μολύνουν το παρόν μας και την δράση μας στα μάτια των συμπολιτών μας.  Το παρόν μας και η δράση μας λειτουργεί με γνώμονα την διατήρηση ανάδειξη  και προστασία της ελληνικής μας πατρώας παράδοσης.

Οι  Λάκωνας εθνικοί θα παρακολουθούν το θέμα στενά και παρακαλώ ενημερώστε μας για κάθε νεότερο.

Σας παραθέτω στο τέλος του κειμένου τους σκοπούς της Ομάδας όπως έχουν διατυπωθεί στο εσωτερικό μας κανόνα.
Δες παρακαλώ και το blog μας  http://omadaethnikonlakonias.blogspot.gr/

Οι θεοί των Ελλήνων μαζί σου
 Με εκτίμηση
ΧΙΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ


ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
· Η διάσωση προστασία συντήρηση και προώθηση της Πατρώας Ελληνικής Παράδοσης και κληρονομιάς .

· Την επαναφορά της πατρώας Ελληνικής παράδοσης , όπως αυτή προκύπτει από τις θέσεις και πρακτικές των Αρχαίων Ελλήνων, αρχής γενομένης από την Προϊστορική περίοδο, περνώντας μέσα από τους Νεοπλατωνικούς – Νεοπυθαγόρειους θρησκευτές – φιλοσόφους και φτάνοντας έως τον Δημήτριο Λιαντίνη και σήμερα.

· Η ανάληψη δράσεων που θα έχουν ως στόχο τους την ανάδειξη και διατήρηση της Πατρώας Ελληνικής Παράδοσης και κληρονομιάς εντός και εκτός Λακωνίας

· Η ανάληψη δράσεων που θα έχουν ως στόχο τους την καλλιέργεια, νου και σώματος όπως αυτή προκύπτει από το «Νους υγιής εν σώματι υγιεί»

· Η ανάληψη αθλητικών δράσεων και πρακτικών για την υιοθέτηση αγωνιστικότητας και ευγενείς άμιλλας

· Η ανάληψη κοινωφελούς δράσεων για την ανάδειξη των αρετών που προκύπτει από την ουσία της Πατρώας Ελληνικής Παράδοσης

· Η προβολή των αρχαιολογικών χωρών της Λακωνίας εντός και εκτός Λακωνίας

· Η προβολή των παραδόσεων ηθών και εθίμων της Λακωνίας εντός και εκτός Λακωνίας

· Η άσκηση πίεσης προς τις δημόσιες, δημοτικές και άλλες αρχές με κάθε νόμιμο μέσον (συμπεριλαμβανόμενων και δικαστικών) για τον σεβασμό της πατρώας Ελληνικής παράδοσης και χωρών αυτής .

· Η συνεργασία με άλλες ενώσεις, συλλόγους, ΜΚΟ, καθώς επίσης και με φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και δημόσιες αρχές, με σκοπό την επιμόρφωσή και την ανάδειξη των κοινών προβλημάτων, την επίτευξη των κοινών τους στόχων για Επαναφορά της Πατρώας Ελληνικής Παράδοσης

· Η ευαισθητοποίησή των πολιτών σε αρχαιολογικής και παραδοσιακής φύσεως θέματα, για την καλλιέργεια πνεύματος συνεργασίας και συμμετοχής στην αντιμετώπιση και ανάδειξη αυτών.Η συνεχής και δια παντός νομίμου μέσου προσπάθεια πρόληψης, αντιμετώπισης και επίλυσης κάθε τυχόν αναφυόμενου προβλήματος ή δημιουργηθείσας κατάστασης σε βάρος της πατρώας ελληνικής παράδοσης και κληρονομιάς .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΣΠΑΡΤΗ

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ