Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ

ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ
ΡΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ?ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ..Η ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΝΕΤ ΦΕΙΣ TV ΚΤΛ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΣΕΠΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΣΑΣ...ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.. ΜΕΤΑ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ..ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ TV..KAI ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ..ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ..ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ..

Συνολικά ο δωρεάν για τα κόμματα , διαφημιστικός χρόνος που θα δοθεί στα κόμματα εντός βουλής φτάνουν τα 6 εκατ. ευρώ στα κανάλια εθνικής εμβέλειας και στα 250.000 ευρώ στη συνδρομητική τηλεόραση. Η ζημία αυτή ανήκει στους φορολογούμενους αφού αυτός ο δωρεάν διαφημιστικός χρόνος θα αφαιρεθεί από τα τέλη χρήσης συχνοτήτων, δηλαδή από τα δημόσια ταμεία...

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ λαμβάνουν τη μερίδα του λέοντος συγκεντρώνοντας συνολικά το 66,66% του πολιτικού χρόνου και το 66,66% των διαφημιστικών μηνυμάτων που θα μεταδίδονται με την επιβάρυνση του ελληνικού δημοσίου, όπως προκύπτει από την απόφαση που υπογράφουν οι υπουργοί εσωτερικών, Τ. Γιαννίτσης και Επικρατείας, Π. Καψής. Έτσι το ΠΑΣΟΚ θα έχει το 33,33% % του χρόνου, όπως και η ΝΔ. Το ΚΚΕ το 8,4%, ο ΛΑΟΣ το 6,27%, το ΣΥΡΙΖΑ το 5,12% και οι Οικολόγοι Πράσινοι, ως κόμμα που εκπροσωπείται στην ευρωβουλή 2,82%. Επιπλέον συνολικό χρόνο 10,73% θα λάβουν τα 4 νέα κόμματα ως εξής: Η ΔΗΜAΡ 3,35%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 3,3%, η Κοινωνική Συμφωνία 2,68% και η Δημοκρατική Συμμαχία 1,34%.














ΑΠΟ Γεώργιος Πάλμος









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΣΠΑΡΤΗ

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ