Φίλοι αναγνώστες .Βρίσκεστε σ΄αυτό το blog με δική σας ευθύνη . Ενδεχομένως κάτι που θα διαβάσετε εδώ ίσως να το θεωρήσετε ύβρη ή να σας θίξει ή να σας προσβάλλει . Πρέπει να γνωρίσετε πως δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση . Έχοντας λοιπόν αυτό υπ΄όψιν δύο είναι οι επιλογές σας : α) να φύγετε απ΄το blog αυτό , διακόπτοντας την ανάγνωσή του ,ώστε να αποφύγετε πιθανή προσβολή των ηθικών , θρησκευτικών ή άλλων αξιών σας , β) να παραμείνετε αποδεχόμενοι ότι και να διαβάσετε δεν θα σας προσβάλλει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο . Εμείς απ΄την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε και να προβάλουμε τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες , έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αλήθεια . Αν παρ΄όλα αυτά υπάρξει κάποιο πρόβλημα , επικοινωνήστε μαζί μας στο γνωστό e-mail omadaethnikonlakonias@gmail.com. Καλή συνέχεια !

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΑΡΙΝΗΣ ΙΣΗΜΕΡΙΑΣ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ

ΕΑΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
 
Σε συνέχεια των εορτασμών της Λακεδαιμονίων Πολιτείας, 
η Ομάδα Εθνικών Λακωνίας θα εορτάσει στις 19 Μαρτίου 2017μ.χ.χ ημέρα ΗΛΙΟΥ (Κυριακή) και ώρα 12:00μ.μ στη Σπάρτη την ΕΑΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ βάση της Πατρώας Ελληνικής Παράδοσης και θα τελεστεί Ελληνική ονοματοδοσία βάση της πατρώας παράδοσης σε συμπολίτη μας. 
 
Καλούμε κάθε ελεύθερο άνθρωπο που νιώθει σεβασμό για την Ιερή παράδοση των Ελλήνων να παραστεί στον εορτασμό της Εαρινής Ισημερίας που συμβολίζει την επιστροφή της Άνοιξης και την συνέχεια του αέναου κύκλου της ζωής.
 
Συνάντηση 11:00πμ για να μεταβούμε όλοι μαζί στο χώρο.

Πληροφορίες :
 
ΑΡΙΩΝ: 6948535797
ΜΕΝΕΛΑΟΣ: 6944947626

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΥΘΩΔΙΑ

ΜΥΘΩΔΙΑ