Φίλοι αναγνώστες .Βρίσκεστε σ΄αυτό το blog με δική σας ευθύνη . Ενδεχομένως κάτι που θα διαβάσετε εδώ ίσως να το θεωρήσετε ύβρη ή να σας θίξει ή να σας προσβάλλει . Πρέπει να γνωρίσετε πως δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση . Έχοντας λοιπόν αυτό υπ΄όψιν δύο είναι οι επιλογές σας : α) να φύγετε απ΄το blog αυτό , διακόπτοντας την ανάγνωσή του ,ώστε να αποφύγετε πιθανή προσβολή των ηθικών , θρησκευτικών ή άλλων αξιών σας , β) να παραμείνετε αποδεχόμενοι ότι και να διαβάσετε δεν θα σας προσβάλλει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο . Εμείς απ΄την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε και να προβάλουμε τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες , έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αλήθεια . Αν παρ΄όλα αυτά υπάρξει κάποιο πρόβλημα , επικοινωνήστε μαζί μας στο γνωστό e-mail omadaethnikonlakonias@gmail.com. Καλή συνέχεια !

Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

Εκδηλώσεις από την Λακεδαιμονίων Πολιτεία.

Κυριακή 25 Ιουνίου  2017μ.χ.χ

Η "Λακεδαιμονίων Πολιτεία" διοργανώνει την Κυριακή 25 Ιουνίου εθιμική τελετή ηλιοστασίου και διάλεξη  με θέμα "όλοι αντέγραψαν τους Έλληνες".
 Σκοπός του Σωματείου είναι: "η με κάθε νόμιμο μέσο διάδοση της Ελληνικής πολιτισμικής παράδοσης και ιστορικής αλήθειας, όπως αυτές προκύπτουν από τις θέσεις και πρακτικές των Ελλήνων κλασσικών φιλοσόφων και διανοητών της Ελληνικής Γραμματείας, διασώζοντας, αναδεικνύοντας και μεταδίδοντας στις παρούσες και επερχόμενες γενιές των νεοελλήνων, την φιλοσοφία, την πατρογονική λατρεία, τις τέχνες, τα γράμματα, την άθληση και την εν γένη παιδεία της προγονική τους κοσμοαντίληψης."

Πρώτη εκδήλωση 12:00πμ

  Λάκωνες και Μεσσήνιοι, Μεσσήνιοι και Λάκωνες μαζί με συνέλληνες ορμώμενους εξ Αθηνών, σας καλούν στην εθιμική εορτή του θερινού ηλιοστασίου η οποία θα διεξαχθεί στις 25 Ιουνίου 2017μ.χ.χ,
ημέρα Κυριακή και ώρα 12.00΄ στην θέση ‘’Πολυβολεία Τρινήσων’’ (επτά χιλιόμετρα απ` την Σκάλα Λακωνίας προς Γύθειο).

  Για την υποδοχή του θέρους και προς τιμήν του αρχαγέτη Ήλιου και των θεοτήτων της πατρώας μας λατρείας.

  Η εκδήλωση θ` αρχίσει με αναφορά στην ιστορικότητα της περιοχής και θα συνεχιστεί με
τελεστικό δρώμενο που θα περιέχει απαγγελίες ύμνων (επικλήσεων).

Θα ακολουθήσει γεύμα από συμβολών.
Δεύτερη εκδήλωση 7:30μμ.

   Την Κυριακή 25 Ιουνίου, στις επτάμιση το απόγευμα στο ξενοδοχείο ΟΑΣΙΣ της Σκάλας Λακωνίας, ο Σύλλογος Λακεδαιμονίων Πολιτεία διοργανώνει διάλεξη με θέμα ΟΛΟΙ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

   Ο Ομιλητής διδάκτορας Λεωνίδας Μπίλλης θα μας τεκμηριώσει ότι όλες οι ‘’ανακαλύψεις και εφευρέσεις’’ των Ευρωπαίων, των Αμερικανών, των Ασιατών κλπ, είναι επινοήσεις των προγόνων μας που τις αντέγραψαν οι ξένοι λαοί και τις παρουσίασαν ως δικές τους.

  Η διάλεξη αυτή γίνεται στο πλαίσιο των ευρύτερων σκοπών του Συλλόγου Λακεδαιμονίων Πολιτεία μεταξύ των οποίων είναι «η διάδοση της ελληνικής πολιτισμικής παράδοσης και ιστορικής αλήθειας».

Κυριακή στις 25 Ιουνίου, επτάμιση το απόγευμα, ξενοδοχείο ΟΑΣΙΣ.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο.

Πληροφοριες στο 6948535797 και στο 6944947626


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΥΘΩΔΙΑ

ΜΥΘΩΔΙΑ