Φίλοι αναγνώστες .Βρίσκεστε σ΄αυτό το blog με δική σας ευθύνη . Ενδεχομένως κάτι που θα διαβάσετε εδώ ίσως να το θεωρήσετε ύβρη ή να σας θίξει ή να σας προσβάλλει . Πρέπει να γνωρίσετε πως δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση . Έχοντας λοιπόν αυτό υπ΄όψιν δύο είναι οι επιλογές σας : α) να φύγετε απ΄το blog αυτό , διακόπτοντας την ανάγνωσή του ,ώστε να αποφύγετε πιθανή προσβολή των ηθικών , θρησκευτικών ή άλλων αξιών σας , β) να παραμείνετε αποδεχόμενοι ότι και να διαβάσετε δεν θα σας προσβάλλει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο . Εμείς απ΄την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε και να προβάλουμε τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες , έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αλήθεια . Αν παρ΄όλα αυτά υπάρξει κάποιο πρόβλημα , επικοινωνήστε μαζί μας στο γνωστό e-mail omadaethnikonlakonias@gmail.com. Καλή συνέχεια !

Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Εκδηλώσεις Καρνείων 2017

Ομιλία ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ την ήμερα εορτασμού των ΚΑΡΝΕΙΩΝΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

   Την Κυριακή 27 Αυγούστου 2017 και ώρα 19.00΄ το μη κερδοσκοπικό Σωματείο‘’ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ’’ σας καλεί να παρευρεθείτε στην ομιλία του Οικονομολόγου, Κοινωνιολόγου και Συγγραφέα Δρ. Λεωνίδα Μπίλλη η οποία θα διεξαχθεί στη ΣΚΑΛΑ του Δήμου Ευρώτα στο Ξενοδοχειο "ΝΕΦΕΛΗ"

  Το θέμα της ομιλίας αφορά την ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ όπως την διατύπωσαν οι διανοητές Έλληνες πρόγονοί μας: Πλάτωνας, Αριστοτέλης, Ξενοφώντας, Θουκυδίδης και Γεώργιος Πλήθωνας Γεμιστός.

  Κατά την διάρκεια της παρουσίασης θα γίνουν οι συγκρίσεις της ΗΓΕΣΙΑΣ του τότε με την ηγεσία
που ασκείται σήμερα.

  Η διοργάνωση αυτής της ομιλίας γίνεται στο πλαίσιο των ευρύτερων σκοπών του Συλλόγου Λακεδαιμονίων Πολιτεία μεταξύ των οποίων είναι η διάδοση της ελληνικής πολιτισμικής παράδοσης και ιστορικής αλήθειας.

Η παρουσία σας θα είναι τιμή μας.


(Είσοδος Ελεύθερη)


Οι διοργανωτές μέλη του προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου:

Χιώτης Κυριάκος 6948535797
Βαλάσσης Σταύρος 6944947626
Ρηγάκος Δημήτρης 6978763133
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΥΘΩΔΙΑ

ΜΥΘΩΔΙΑ