Φίλοι αναγνώστες .Βρίσκεστε σ΄αυτό το blog με δική σας ευθύνη . Ενδεχομένως κάτι που θα διαβάσετε εδώ ίσως να το θεωρήσετε ύβρη ή να σας θίξει ή να σας προσβάλλει . Πρέπει να γνωρίσετε πως δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση . Έχοντας λοιπόν αυτό υπ΄όψιν δύο είναι οι επιλογές σας : α) να φύγετε απ΄το blog αυτό , διακόπτοντας την ανάγνωσή του ,ώστε να αποφύγετε πιθανή προσβολή των ηθικών , θρησκευτικών ή άλλων αξιών σας , β) να παραμείνετε αποδεχόμενοι ότι και να διαβάσετε δεν θα σας προσβάλλει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο . Εμείς απ΄την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε και να προβάλουμε τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες , έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αλήθεια . Αν παρ΄όλα αυτά υπάρξει κάποιο πρόβλημα , επικοινωνήστε μαζί μας στο γνωστό e-mail omadaethnikonlakonias@gmail.com. Καλή συνέχεια !

Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017

ΚΑΡΝΕΙΑ 2017μ.χ.χ. ΛΑΚΩΝΙΑ

ΚΑΡΝΕΙΑ 2017μ.χ.χ.
Η 1η εκδήλωση 11:00πμ στον Αμύκλαιο Απόλλωνα στις Αμύκλες περιλαμβάνει το:

1) Επιμορφωτική ομιλία, σχετική με τα υπάρχοντα ευρήματα – μνημεία και τις χρονολογικές φάσεις κατοίκησης των Αμυκλών.

2) Ομιλία-ιστορική αναφορά για τα ‘’Κάρνεια’’ τα οποία σύμφωνα με την παράδοσή μας εορτάζονταν στα τέλη του Αυγούστου προς τιμήν της θεότητας του Κάρνειου ο οποίος εν συνεχεία ταυτίστηκε με τον Απόλλωνα.

3) Ύμνοι Καρνείων από την Ομάδα Εθνικών Λακωνίας.


Η 2η εκδήλωση στη Σκαλα Λακωνιας  του Δήμου Ευρώτα 19:00μμ:
Ομιλία του Οικονομολόγου, Κοινωνιολόγου και Συγγραφέα Δρ. Λεωνίδα Μπίλλη η οποία θα
διεξαχθεί στο Ξενοδοχειο "ΝΕΦΕΛΗ"

Το θέμα της ομιλίας αφορά την ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ όπως την διατύπωσαν οι διανοητές Έλληνες πρόγονοί μας: Πλάτωνας, Αριστοτέλης, Ξενοφώντας, Θουκυδίδης και Γεώργιος Πλήθωνας Γεμιστός.


Πληροφορίες :

Χιώτης Ν. Κυριάκος τηλ.: 6948535797
Βαλάσσης Σταύρος τηλ.: 6944947626
Ρηγάκος Δημήτρης 6978763133
Δρ. Λεωνίδας Λ. Μπίλλης 6977225644

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΥΘΩΔΙΑ

ΜΥΘΩΔΙΑ