Φίλοι αναγνώστες .Βρίσκεστε σ΄αυτό το blog με δική σας ευθύνη . Ενδεχομένως κάτι που θα διαβάσετε εδώ ίσως να το θεωρήσετε ύβρη ή να σας θίξει ή να σας προσβάλλει . Πρέπει να γνωρίσετε πως δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση . Έχοντας λοιπόν αυτό υπ΄όψιν δύο είναι οι επιλογές σας : α) να φύγετε απ΄το blog αυτό , διακόπτοντας την ανάγνωσή του ,ώστε να αποφύγετε πιθανή προσβολή των ηθικών , θρησκευτικών ή άλλων αξιών σας , β) να παραμείνετε αποδεχόμενοι ότι και να διαβάσετε δεν θα σας προσβάλλει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο . Εμείς απ΄την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε και να προβάλουμε τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες , έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αλήθεια . Αν παρ΄όλα αυτά υπάρξει κάποιο πρόβλημα , επικοινωνήστε μαζί μας στο γνωστό e-mail omadaethnikonlakonias@gmail.com. Καλή συνέχεια !

Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018

Η Λαμπρινή Καρακώστα στο ΙΛΙΟΝ plus την 1η Φεβρουαρίου.

Η Λαμπρινή Καρακώστα σε μια ξεχωριστή βραδιά!
 
Η Λαμπρινή Καρακώστα και η μπάντα της θα παρουσιάσουν ακυκλοφόρητα τραγούδια της, συμμετοχές της στη δισκογραφία και αγαπημένες διασκευές.


Προσκεκλημένοι της είναι:
Αλίκη Μαρκαντωνάτου - Αρχαία Λύρα
Γιάννης Σταθάτος  - Αρχαία Λύρα
Κώστας Φραγκής - Αρχαία Λύρα και Δίαυλο 

Έχοντας ολοκληρώσει την 4ετή συνεργασίας της με τον Σωκράτη Μάλαμα όπου κέρδισε τις εντυπώσεις ως ερμηνεύτρια, η Λαμπρινή μας συστήνεται πλέον και ως δημιουργός, λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού της άλμπουμ. Με την κλασσική της κιθάρα και το μεταλλόφωνο της, πότε μας συγκινεί με την εσωτερικότητα της και πότε μας παρασύρει στον έντονα ηλεκτρικό της ήχο.
   
Παρέα με την ομάδα της, μας παρουσιάζει τα νέα της τραγούδια, συμμετοχές της στη δισκογραφία, τραγούδια νέων δημιουργών με κοινές ανησυχίες, αλλά και διασκευές αγαπημένων της τραγουδιών.
 
Εκεί που η παιδικότητα συναντά τη θηλυκότητα,η εσωτερικότητα την ένταση, το όνειρο την πραγματικότητα, η δημιουργός και ερμηνεύτρια θα σταθεί να τραγουδήσει και να μας θυμίσει πως μόνο ''Η Αγάπη μένει''...
Τύμπανα: Στέλιος Πασχάλης
Μπάσο: Βίκτωρας Κουλουμπής
Ηλ.κιθάρα: Άγγελος Κραβαρίτης
Τρομπόνι: Χρήστος Σπηλιόπουλος
Ηχοληψία: Νίκος Παππάς
Φωτισμός: Φίλιππος Τρέπας

Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ (χωρίς ποτό)
Ώρα προσέλευσης: 21:30
ΙΛΙΟΝ plus – Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα 
Τηλέφωνο κρατήσεων: 21088243832

Όλα τα πρόσωπα της Λαμπρινής Καρακώστα γίνονται ένα και παίρνουν σχήμα και ήχο στη σκηνή του ΙΛΙΟΝ plus, 
 την  1η Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΥΘΩΔΙΑ

ΜΥΘΩΔΙΑ