Κριθαλοκούλουρα με Ανθότυρο ή Ντάκο
Αρχαία Ελληνική Κουζίνα
Καθαρίζουμε, πλένουμε και στραγγίζουμε τις ντομάτες. Τις τρίβουμε στο τρίφτη στο χοντρό και τους προσθέτουμε λίγο αλάτι.
Βάζουμε στα κριθαροκούλουρα πρώτα μια στρώση ντομάτα, στη συνέχεια μία
στρώση ανθότυρο, λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη ή θυμάρι.
Σερβίρουμε σε πιατέλα με ελιές κρητικές.
Καλή σας όρεξη και στην υγειά μας…
ΠΗΓΗ: http://www.thefoodproject.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου