Φίλοι αναγνώστες .Βρίσκεστε σ΄αυτό το blog με δική σας ευθύνη . Ενδεχομένως κάτι που θα διαβάσετε εδώ ίσως να το θεωρήσετε ύβρη ή να σας θίξει ή να σας προσβάλλει . Πρέπει να γνωρίσετε πως δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση . Έχοντας λοιπόν αυτό υπ΄όψιν δύο είναι οι επιλογές σας : α) να φύγετε απ΄το blog αυτό , διακόπτοντας την ανάγνωσή του ,ώστε να αποφύγετε πιθανή προσβολή των ηθικών , θρησκευτικών ή άλλων αξιών σας , β) να παραμείνετε αποδεχόμενοι ότι και να διαβάσετε δεν θα σας προσβάλλει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο . Εμείς απ΄την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε και να προβάλουμε τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες , έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αλήθεια . Αν παρ΄όλα αυτά υπάρξει κάποιο πρόβλημα , επικοινωνήστε μαζί μας στο γνωστό e-mail omadaethnikonlakonias@gmail.com. Καλή συνέχεια !

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Φιλόλογος κατά Εθνικών

Φιλόλογος Γυμνασίου... 2017μ.χ.χ


Φιλόλογος Γυμνασίου ζητά από τους μαθητές κατά την διάρκεια του μαθήματος να σβήσουν την λέξη "ΕΘΝΙΚΟΣ" και να την αντικαταστήσουν  με τον προσβλητικό χαρακτηρισμό, "ειδωλολάτρης". 

Ο Επαγγελματικός Κώδικας δεοντολογίας του Εκπαιδευτικού ή αλλιώς 
Ο Σωκρατικός Όρκος του Εκπαιδευτικού μεταξύ άλλων γράφει:
 • Να ενεργοποιήσω τις καταβολές του,
 • Να φροντίσω με τις δυνάμεις μου, ώστε η ερχόμενη γενιά να βρει έναν κόσμο, στον οποίο αξίζει να ζει και στον οποίο τα κληρονομημένα βάρη και δυσκολίες δεν καταπνίγουν τις ιδέες και τις δυνατότητές της.
Δεν θα επεκταθώ περισσότερο. 

Πρέπει όμως να ξαναγράψω το αυτονόητο :
Η Σύλληψη, Ανάδειξη, και η Καλλιέργεια υψηλών εννοιών μπορούν να γίνουν μόνο από ανθρώπους με υψηλό πολιτισμό και διανόηση  και όχι από δογματικούς - θρησκόληπτους στρατιώτες.

Τέλος επειδή η Ομάδα Εθνικών Λακωνίας δεν έχει σκοπό την τιμωρία, δεν θα δώσουμε το όνομα
αυτής. Αν ξανά συμβεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον το θέμα θα πάρει την νόμιμη οδό.

Οι Έλληνες είναι ιδεολάτρες, 

Ειδωλολάτρες είναι αυτοί που προσκυνούν λείψανα και πτώματα προσεγγίζοντας το θείο με πρακτικές  που δεν προβάλουν την λογική και το σεβασμό του ίδιου του ανθρώπου  αλλά τη τυφλή πίστη και τον φόβο Θεού και θανάτου.


Για την Ομάδα Εθνικών Λακωνίας 
Χιώτης Ν. Κυριάκος

2 σχόλια:

 1. ....θέλει πολύ κόπο η απαγκίστρωση και πολύ χρόνο.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θα έπρεπε να δοθεί το όνομα της/του φιλόλογου, γιατί στο μέλλον αυτός/η ο "εκπαιδευτικός" μπορεί να μετατεθεί στο σχολείο του δικού μου παιδιού, οπότε θα έπρεπε να γνωρίζω το ποιόν του.
  Αν γινόταν από την αντίθετη πλευρά κάτι ανάλογο, θα τον/την είχαν διαπομπεύσει όλα τα γνωστά ΜΜΕ.
  Οχι λοιπόν στη συγκάλυψη του εν λόγο "εκπαιδευτικού". Αλλωστε δεν το είπε στα κρυφά, αλλά εντός της σχολικής αιθούσης, άρα δημόσια.
  "Ο σιωπών δοκεί συναινεί" αγαπητέ συνέλληνα Χιώτη Κυριάκο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΜΥΘΩΔΙΑ

ΜΥΘΩΔΙΑ