Φίλοι αναγνώστες .Βρίσκεστε σ΄αυτό το blog με δική σας ευθύνη . Ενδεχομένως κάτι που θα διαβάσετε εδώ ίσως να το θεωρήσετε ύβρη ή να σας θίξει ή να σας προσβάλλει . Πρέπει να γνωρίσετε πως δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση . Έχοντας λοιπόν αυτό υπ΄όψιν δύο είναι οι επιλογές σας : α) να φύγετε απ΄το blog αυτό , διακόπτοντας την ανάγνωσή του ,ώστε να αποφύγετε πιθανή προσβολή των ηθικών , θρησκευτικών ή άλλων αξιών σας , β) να παραμείνετε αποδεχόμενοι ότι και να διαβάσετε δεν θα σας προσβάλλει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο . Εμείς απ΄την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε και να προβάλουμε τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες , έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αλήθεια . Αν παρ΄όλα αυτά υπάρξει κάποιο πρόβλημα , επικοινωνήστε μαζί μας στο γνωστό e-mail omadaethnikonlakonias@gmail.com. Καλή συνέχεια !

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΑ 2017

ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΑ 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προς ενημέρωση των μελών και φίλων του ΕΛΛΗΝ.Α.Ι.Σ, γνωστοποιούμε ότι, το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 μ. χ. χ. και ώρα 14.00΄, στην ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, (Mαρώνεια – Καμάριζα – Λαυρεωτικής) θα διοργανωθεί ο κατ` έτος εορτασμός ‘’ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΑ 2017’’, κατά τον οποίο τιμάται η γέννηση του Φοίβου και της Αρτέμιδος.

Η εκδήλωση θ` αρχίσει με το τελετουργικό μέρος και θα ακολουθήσει πρόγραμμα Αγωνισμάτων και Συμποσίου.

H παρούσα ανακοίνωση αποτελεί και πρόσκληση για κάθε ενδιαφερόμενο ο οποίος επιθυμεί να παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Οργάνωση-Επικοινωνία: Σωκράτης Χριστοδουλάρης, τηλ.: 2108254012 και 6977306981.Τρόποι μετάβασης στον χώρο της Λακωνικής Αγωγής:

Ο χώρος της Λακωνικής Αγωγής βρίσκεται σε απόσταση 54 χιλιομέτρων από την Αθήνα, στην
Μαρώνεια (Άγιο Κωνσταντίνο / Καμάριζα) Αττικής.

Ο Άγιος Κωνσταντίνος/Καμάριζα βρίσκεται ανάμεσα στην Ανάβυσσο, το Λαύριο και το Σούνιο. Από τα νότια προάστια, προτείνεται η διαδρομή μέσα από τη Σαρωνίδα, είτε απ’ ευθείας από Ανάβυσσο. (Βλέπε χάρτη, ή google earth Agios Konstantinos-Συντερίνα, Μεγάλα Πεύκα) – Ακολουθείτε πινακίδες από Λεωφόρο Λεγραινών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΥΘΩΔΙΑ

ΜΥΘΩΔΙΑ