Φίλοι αναγνώστες .Βρίσκεστε σ΄αυτό το blog με δική σας ευθύνη . Ενδεχομένως κάτι που θα διαβάσετε εδώ ίσως να το θεωρήσετε ύβρη ή να σας θίξει ή να σας προσβάλλει . Πρέπει να γνωρίσετε πως δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση . Έχοντας λοιπόν αυτό υπ΄όψιν δύο είναι οι επιλογές σας : α) να φύγετε απ΄το blog αυτό , διακόπτοντας την ανάγνωσή του ,ώστε να αποφύγετε πιθανή προσβολή των ηθικών , θρησκευτικών ή άλλων αξιών σας , β) να παραμείνετε αποδεχόμενοι ότι και να διαβάσετε δεν θα σας προσβάλλει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο . Εμείς απ΄την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε και να προβάλουμε τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες , έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αλήθεια . Αν παρ΄όλα αυτά υπάρξει κάποιο πρόβλημα , επικοινωνήστε μαζί μας στο γνωστό e-mail omadaethnikonlakonias@gmail.com. Καλή συνέχεια !

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Δύο σημαντικές βραδιές πολιτισμού στο Πνευματικό Κέντρο

Δύο σημαντικές βραδιές πολιτισμού στο Πνευματικό Κέντρο τής Σκάλας Λακωνίας 

Δύο σημαντικές βραδιές πολιτισμού στο Πνευματικό Κέντρο τής Σκάλας Λακωνίας διοργανώνει αυτό το ΣαββατοΚύριακο η Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας (ΕΠΔΛ) "Χείλων ο Λακεδαιμόνιος" με τη συμπαράσταση του νέου παλλακωνικού βιβλιοπωλείου τής Σκάλας "Λακωνία οδός":
- η πρώτη εκδήλωση, το Σάββατο 6 Μαΐου & ώρα 7:00μμ με διάλεξη του λακωνολάτρη Απόστολου Πιερρή, Διευθυντή του Ινστιτούτου Φιλοσοφικών Ερευνών Πατρών, με θέμα:
«Έλος τ’ έφαλον πτολίεθρον (=Έλος παραθαλάσσια πολιτεία. Ιλιάδα, Ραψωδία Β΄, στ. 584). Λέλεγες, Αχαιοί και Δωριείς στις εκβολές του Ευρώτα»
- η δεύτερη εκδήλωση, την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 & ώρα 7:30μ.μ. με παρουσίαση του νέου βιβλίου «Η πεταλούδα και ο παλιάτσος» της Βάσως Γεωργοπούλου, μιας σημαντικής νέας συγγραφέως από τη Σκάλα.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
Ιωάννα Βασιλακάκου-Μπλέτα – Φιλόλογος
π.Ευστράτιος Χρυσικάκος - Εφημέριος Σκάλας
Δημήτρης Διαμαντάκος– Συγγραφέας, Ταμίας της Ε. Π.Δ.Λ.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν:

Ο εκδότης Γιώργος Δημακόγιαννης, Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Δ.Λ.
Η συγγραφέας Βάσω Γεωργοπούλου
Παρουσίαση - Ελένη Τζικάκου – Συγγραφέας, Υπεύθυνη Λογοτεχνικού τμήματος Ε.Π.Δ.Λ.
Η παρουσία σας στις δύο εκδηλώσεις στη Σκάλα θα είναι τιμή και χαρά για εμάς. Είσοδος ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΥΘΩΔΙΑ

ΜΥΘΩΔΙΑ