Φίλοι αναγνώστες .Βρίσκεστε σ΄αυτό το blog με δική σας ευθύνη . Ενδεχομένως κάτι που θα διαβάσετε εδώ ίσως να το θεωρήσετε ύβρη ή να σας θίξει ή να σας προσβάλλει . Πρέπει να γνωρίσετε πως δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση . Έχοντας λοιπόν αυτό υπ΄όψιν δύο είναι οι επιλογές σας : α) να φύγετε απ΄το blog αυτό , διακόπτοντας την ανάγνωσή του ,ώστε να αποφύγετε πιθανή προσβολή των ηθικών , θρησκευτικών ή άλλων αξιών σας , β) να παραμείνετε αποδεχόμενοι ότι και να διαβάσετε δεν θα σας προσβάλλει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο . Εμείς απ΄την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε και να προβάλουμε τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες , έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αλήθεια . Αν παρ΄όλα αυτά υπάρξει κάποιο πρόβλημα , επικοινωνήστε μαζί μας στο γνωστό e-mail omadaethnikonlakonias@gmail.com. Καλή συνέχεια !

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: ΟΛΟΙ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ομιλία: ΟΛΟΙ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ σας καλεί να παρευρεθείτε στην ομιλία του Οικονομολόγου-Κοινωνιολόγου και Συγγραφέα Δρ. Λεωνίδα Μπίλλη η οποία θα διεξαχθεί στις 11-5-2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.30΄, στην αίθουσα του Πολυχώρου ‘’ΓΑΛΑΞΙΑΣ’’ (Ελευθερίου Βενιζέλου και 2ας Μαΐου, Πεζόδρομο Νέα Σμύρνη).

Είσοδος Ελεύθερη

Κατά την ανάλυση του θέματος ‘’ΟΛΟΙ ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ’’, ο ομιλητής θα τεκμηριώσει ότι όλα σχεδόν τα επιτεύγματα της ανθρωπότητας τα οποία φέρονται ως επινοήσεις ανακαλύψεις, εφευρέσεις κλπ, των Ευρωπαίων, των Αμερικανών, των Ασιατών και γενικά άλλων λαών, είναι ελληνικά επιτεύγματα, τα οποία αντιγράφηκαν από τους άλλους λαούς και ''επαναπροσφέρθηκαν'' στην οικουμένη ως δικά τους.
Από το Μάρκετινγκ και το Μάνατζμεντ των επιχειρήσεων μέχρι το ποιος ανακάλυψε την Αμερική... 

Από το ποιοι εφεύραν τον αυτόματο πωλητή μέχρι την καταγωγή του ζεϊμπέκικου... 

Από το ποιοι κατασκεύασαν το πρώτο ατομικό υποβρύχιο μέχρι την καταγωγή της πίτσας και του μπακλαβά... και πλείστες όλες όσες επιστημονικές θεωρίες και τεχνικές εφευρέσεις μας μαθαίνουν ψευδώς ότι επινοήθηκαν από άλλους λαούς, αποδεικνύεται ότι είχαν επινοηθεί από τους Έλληνες προγόνους μας, πολύ πριν από την εποχή του 17ου, 18ου και 19ου αιώνα.


Τηλ. επικοινωνίας με τον Δρ. Λεωνίδα Μπίλλη: 6977225644
Ηλεκτρονική διεύθυνση: llbillis@hotmail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΥΘΩΔΙΑ

ΜΥΘΩΔΙΑ