Φίλοι αναγνώστες .Βρίσκεστε σ΄αυτό το blog με δική σας ευθύνη . Ενδεχομένως κάτι που θα διαβάσετε εδώ ίσως να το θεωρήσετε ύβρη ή να σας θίξει ή να σας προσβάλλει . Πρέπει να γνωρίσετε πως δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση . Έχοντας λοιπόν αυτό υπ΄όψιν δύο είναι οι επιλογές σας : α) να φύγετε απ΄το blog αυτό , διακόπτοντας την ανάγνωσή του ,ώστε να αποφύγετε πιθανή προσβολή των ηθικών , θρησκευτικών ή άλλων αξιών σας , β) να παραμείνετε αποδεχόμενοι ότι και να διαβάσετε δεν θα σας προσβάλλει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο . Εμείς απ΄την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε και να προβάλουμε τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες , έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αλήθεια . Αν παρ΄όλα αυτά υπάρξει κάποιο πρόβλημα , επικοινωνήστε μαζί μας στο γνωστό e-mail omadaethnikonlakonias@gmail.com. Καλή συνέχεια !

Τρίτη, 10 Απριλίου 2018

ΟΜΙΛΙΑ: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ και ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ και ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣΣτις 16/4/2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00΄, στην Αίθουσα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (Αριστοτέλους 22, 4ος όροφος Αθήνα) θα διεξαχθεί ομιλία με θέμα: ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ και ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. 

Η εν λόγω ομιλία γίνεται στο πλαίσιο αφιερώματός μας στον πανεπιστήμονα Αριστοτέλη σύμφωνα με τον οποίο:  " ... όταν είναι πολλοί, ο καθένας έχει ένα μέρος αρετής και φρόνησης, κι όταν συγκεντρωθούν μαζί γίνονται σαν ένας άνθρωπος με πολλά χέρια και πόδια και πολλές αισθήσεις, και το ίδιο συμβαίνει με το ήθος και την αντίληψη"
(Αριστοτέλης, Πολιτικών Γ)
Εισηγητής: Δρ. Λεωνίδας Μπίλλης

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις.
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ για κάθε ενδιαφερόμενη/ρόμενο.
Για περισσότερα: 6944862073, 6977225644

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΥΘΩΔΙΑ

ΜΥΘΩΔΙΑ