Φίλοι αναγνώστες .Βρίσκεστε σ΄αυτό το blog με δική σας ευθύνη . Ενδεχομένως κάτι που θα διαβάσετε εδώ ίσως να το θεωρήσετε ύβρη ή να σας θίξει ή να σας προσβάλλει . Πρέπει να γνωρίσετε πως δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση . Έχοντας λοιπόν αυτό υπ΄όψιν δύο είναι οι επιλογές σας : α) να φύγετε απ΄το blog αυτό , διακόπτοντας την ανάγνωσή του ,ώστε να αποφύγετε πιθανή προσβολή των ηθικών , θρησκευτικών ή άλλων αξιών σας , β) να παραμείνετε αποδεχόμενοι ότι και να διαβάσετε δεν θα σας προσβάλλει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο . Εμείς απ΄την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε και να προβάλουμε τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες , έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αλήθεια . Αν παρ΄όλα αυτά υπάρξει κάποιο πρόβλημα , επικοινωνήστε μαζί μας στο γνωστό e-mail omadaethnikonlakonias@gmail.com. Καλή συνέχεια !

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣ
Στις 25/4/2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00΄, στην Αίθουσα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (Αριστοτέλους 22, 4ος όροφος Αθήνα) θα διεξαχθεί ομιλία με θέμα:

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 
 
  Ο Πανεπιστήμονας είχε αποδείξει τις ικανότητές του να κάνει ''προβολές στο μέλλον'' επί παντός επιστητού ζητημάτων, πόσο μάλλον περί των Οικονομικών και της σωστής τους διαχείρισης, είτε αυτά αφορούν στην πόλη - κράτος, είτε στα του οίκου και της επιχείρησης. Τις πλέον εφαρμόσιμες σήμερα οικονομικές του σκέψεις, τις αντλούμε από τα «Πολιτικά», τα «Οικονομικά» την «Ρητορική προς Αλέξανδρον» και άλλα του έργα. Και αυτές ακριβώς τις εφαρμογές θα συν - ζητήσουμε στην εν λόγω ομιλία για την οποία θα γίνει και σχετική ‘’Περίπτωση Μελέτης’’ από τους συμμετέχοντες, κατά τρόπο ομαδικό.
---------------------------------------------------
Εισηγητής: Δρ. Λεωνίδας Μπίλλης
Στους συμμετέχοντες θα δοθούν Βεβαιώσεις παρακολούθησης.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
--------------------------------------------------
Επικοινωνία: 6944862073, 6977225644

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΥΘΩΔΙΑ

ΜΥΘΩΔΙΑ