Φίλοι αναγνώστες .Βρίσκεστε σ΄αυτό το blog με δική σας ευθύνη . Ενδεχομένως κάτι που θα διαβάσετε εδώ ίσως να το θεωρήσετε ύβρη ή να σας θίξει ή να σας προσβάλλει . Πρέπει να γνωρίσετε πως δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση . Έχοντας λοιπόν αυτό υπ΄όψιν δύο είναι οι επιλογές σας : α) να φύγετε απ΄το blog αυτό , διακόπτοντας την ανάγνωσή του ,ώστε να αποφύγετε πιθανή προσβολή των ηθικών , θρησκευτικών ή άλλων αξιών σας , β) να παραμείνετε αποδεχόμενοι ότι και να διαβάσετε δεν θα σας προσβάλλει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο . Εμείς απ΄την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε και να προβάλουμε τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες , έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αλήθεια . Αν παρ΄όλα αυτά υπάρξει κάποιο πρόβλημα , επικοινωνήστε μαζί μας στο γνωστό e-mail omadaethnikonlakonias@gmail.com. Καλή συνέχεια !

Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018

Ο Ευάγγελος Μπεξής στη Σπάρτη.

Ο Ευάγγελος Μπεξής στη Σπάρτη.

Στα πλαίσια του εορτασμού των Υακινθείων ο Σύλλογος "Λακεδαιμονίων Πολιτεία" έχει καλεσμένο τον (αρχαιολόγο - εκδότη - συγγραφέα) Ευάγγελο Μπεξή.Στον χώρο του Εργατικού Κέντρου Σπάρτης στις 29 Ιουλίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα:

"Οι γιορτές στην αρχαία Λακεδαίμονα και τον Δωρικό κόσμο και ο Συμβολισμός τους"Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρξει "γνωριμία και γευσιγνωσία" παραδοσιακών και τοπικών προϊόντων και γεύσεων αποκλειστικά από Λακωνικές "επιχειρηματικές κινήσεις".

Πληροφορίες Εκδήλωσης

Χιώτης Ν Κυριάκος 6948535797
Βαλάσσης Σταύρος 6944947626
Ρηγάκος Δημήτρης 6978763133
Έρης Δημήτρης 6948605071

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΥΘΩΔΙΑ

ΜΥΘΩΔΙΑ