Φίλοι αναγνώστες .Βρίσκεστε σ΄αυτό το blog με δική σας ευθύνη . Ενδεχομένως κάτι που θα διαβάσετε εδώ ίσως να το θεωρήσετε ύβρη ή να σας θίξει ή να σας προσβάλλει . Πρέπει να γνωρίσετε πως δεν έχουμε καμία τέτοια πρόθεση . Έχοντας λοιπόν αυτό υπ΄όψιν δύο είναι οι επιλογές σας : α) να φύγετε απ΄το blog αυτό , διακόπτοντας την ανάγνωσή του ,ώστε να αποφύγετε πιθανή προσβολή των ηθικών , θρησκευτικών ή άλλων αξιών σας , β) να παραμείνετε αποδεχόμενοι ότι και να διαβάσετε δεν θα σας προσβάλλει καθ΄ οιονδήποτε τρόπο . Εμείς απ΄την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε και να προβάλουμε τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες , έχοντας πάντα ως γνώμονα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την αλήθεια . Αν παρ΄όλα αυτά υπάρξει κάποιο πρόβλημα , επικοινωνήστε μαζί μας στο γνωστό e-mail omadaethnikonlakonias@gmail.com. Καλή συνέχεια !

Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2019

Επίθεση κατά Ελληνολατρών (Ανακοίνωση)

ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Αρ.πρ 40/02

Δελτίο Τύπου Θέμα: Επικίνδυνη επίθεση, θρησκευτικής βίας και μισαλλοδοξίας, κατά μελών του Συλλόγου ΓΛΑΥΚΩΠΙΣ

Δηλώνουμε, τον αποτροπιασμό μας και τον έντονο προβληματισμό μας, μετά την αναίτια, άνανδρη και ρατσιστικής, θρησκευτικής διάκρισης επίθεση, που δέχτηκαν μέλη, του Πολιτιστικού –Τελεστικού Συλλόγου «ΓΛΑΥΚΩΠΙΣ».

Κατά την 29/12/2018, αμέσως μετά τον εορτασμό των ¨Αλῴων¨, πλησίον του Ιερού της Δήμητρας στην Ελευσίνα, πραγματοποιήθηκε επίθεση, από άγνωστα νεαρά άτομα με απόλυτη βαρβαρότητα και χωρίς κανένα σεβασμό στις παραδόσεις των Προγόνων μας, με βιαιοπραγίες και προπηλακισμούς, ενάντια όχι μονό στους παρευρισκόμενους (μη διακρίνοντας γυναίκες και παιδιά) και κατά του βωμού, αλλά ακόμα και κατά των Αγαλμάτων και των θρησκευτικών προσφορών, διαπράττοντας θρησκευτική ύβρη.

Μας είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι, νέοι Έλληνες πολίτες, εν έτει 2018-2019, θρέφουν τέτοιο μίσος, θρησκευτικού χαρακτήρα και ρατσισμού και στρέφονται εναντίον αδελφών, Ελλήνων
πολιτών.

Είμαστε προβληματισμένοι, γιατί οι καιροί είναι περίεργοι και πονηροί, σχετικά με ότι γεωπολιτικά συμβαίνει γύρω μας .....η γνώση μας από την ιστορία των λαών, μας διδάσκει ότι πολλές φορές
"αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννούν οι κότες".

Είμαστε πεπεισμένοι, για την απαράδεκτη και την ρατσιστική θρησκευτική βία που υπέστησαν τα μέλη, φίλοι μας του Συλλόγου ΓΛΑΥΚΩΠΙΣ. Δεν ξέρουμε όμως αν η πράξη αυτή εξυπηρετεί έναν έτερο, άγνωστο για τον Ελληνοκεντρικό χώρο, σκοπό.

Να ασκηθεί πίεση, για να δούμε, αποτελέσματα από τις έρευνες της αστυνομίας, ας περιμένουμε τη στάση της χριστιανικής εκκλησίας και τέλος την τυχόν χωρίς αιτία ενεργοποίηση, θρησκευτικής βίας και μισαλλοδοξίας, επηρεάζοντας αρνητικά την προσπάθεια χιλιάδων Ελλήνων, για την επαναφορά της Πατρώας Ελληνικής Παράδοσης (θρησκείας), με άγνωστο όφελος τρίτων, από έναν ακόμα τεχνητό διχασμό των Ελλήνων πολιτών.

Συνιστούμε ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ και ΗΡΕΜΙΑ!!!

Στεκόμαστε δίπλα και στηρίζουμε τον Σύλλογο ΓΛΑΥΚΩΠΙΣ.

Ο Πρόεδρος                                             
"Λακεδαιμονίων Πολιτεία"   
    Χιώτης Ν Κυριάκος                           

 Ο υπεύθυνος
"Ομάδος Λακεδαιμονίων"
 Ρηγάκος Απόστολος

 Ο υπεύθυνος
"Ομάδος Εθνικών Λακωνίας"
 Βαλάσσης Σταύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΥΘΩΔΙΑ

ΜΥΘΩΔΙΑ